Mi a siker?


Szakmailag: jelen pillanatban számomra az siker, amikor képes vagyok fellépni és kiváló szolgáltatást nyújtani azoknak, akiknek szüksége van rá, az én esetemben ez tolmácsolás, tanítás vagy fordítás.Akkor vagyok leginkább megelégedve, amikor segíthetem a nyelv akadályának átlépését az én népem és... az én népem között (legyen az bármely két vagy több ember aki különböző nyelven beszél). Míg a munkám akkor igazán jutalmazó, amikor azt értékelik... az is annak jele, hogy jól van elvégezve, ha én beleolvadok a háttérbe és a kommunikáció csak folyik akadály nélkül, rajtam keresztül.

Anyagilag akkor érzem magam sikeresnek, mikor van elég jövedelmem, hogy kifizessem a szállást, a számlákat, az eledelt, a közlekedést, kis finomságokat és bármit amit ki akarok próbálni. Úgy érzem szerfelett jól keresek amikor megengedhetem magamnak, hogy kedves ajándékokat adjak azoknak, akiket ismerek. Úgy gondolom anyagilag gyarapszom, mikor ezek után minden hónapban marad pénz amit félretegyek és jótékonyságra fordítsak.

Mint ember akkor érzem beteljesültnek életem, amikor megnyílok és megosztom a tapasztalatokat, munkát, ételt és örömet másokkal. Valóban győzedelmesnek érzem magam amikor az emberek számíthatnak rám és én sem félek rájuk számítani szükség idején. Méltónak érzem magam amikor el tudom képzelni, hogy rám gondolnak mint a buzgalom és az együttérzés egyik példaképe. Úgy gondolom igazán ember vagyok amikor megértésről teszek tanúságot úgy mások, mint saját magam iránt. Békés és magabiztos vagyok amikor elcsendesülhetek. Diadalmasnak érzem magam amikor gyakorolhatom tehetségeimet (zenélés, írás, tánc). Hálás vagyok, hogy van időm finomakat főzni és ragyogó napsütésben biciklizni. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van sok kedves, szerető barátom és a családom.


Számodra mit jelent a siker?*

_________________________________
* Ez a bejegyzés annak a megerősítése vagy igenlése amit értékelek és amit néha átélek. Ezek a gondolatok oly békésen teremtek, miután sokat olvastam és hallgattam beszélgetéseket az emberi fejlődésről. Meg kell jegyezzem, hogy a kérdés pontosabban Oprah új műsorában hangzott el, amit kimondottan ajánlok mint egy szórakoztató, könnyen megérthető összefoglalója csodás tanításoknak.

No comments:

Post a Comment

Comment as: you can choose Anonymus, Name/URL(you don't need an URL, you can just type in your name!) or you can sign in to a blogger account. Thank you! :)